طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی به روش رستورانی

زمان تقریبی مطالعه: 8 دقیقه
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. که در مهمانیها و مجالس سرو میشود. با عطر و طعم خاص خود، همیشه مورد استقبال قرار میگیرد. و اغلب در کنار خوراکهای سنتی مثل جوجه کباب در رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان به عنوان یک وعده عالی و خوشمزه عرضه میشود. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه زرشک پلو مجلسی به روش رستورانی را همراه با نکات کلیدی و ضروری که طعم آن را به کیفیتی شبیه رستورانهای حرفهای میرساند، آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو مجلسی
- برنج ایرانی: ۴ پیمانه
- زرشک: نصف پیمانه
- مرغ: ۴ تکه
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: نصف استکان
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری (برای طعم بهتر)
طرز تهیه برنج برای زرشک پلو
ابتدا برنج را به خوبی بشویید، و به مدت چند ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس قابلمهای را پر از آب کنید، و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، برنج خیسخورده را به آن اضافه کنید، و اجازه دهید. تا برنج نیمپز شود. پس از پختن، برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. تا برای مرحله دم کشیدن آماده باشد. برای این که برنج طعم و بوی خوبی بگیرد، از زعفران دمکرده استفاده کنید.
در رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود، برای افزایش کیفیت و طعم برنج، از برنج مرغوب ایرانی و زعفران باکیفیت استفاده میشود. که طعم و عطر خاصی به غذا میبخشد.
طرز تهیه زرشک برای زرشک پلو
زرشک را به دقت پاک کرده و با آب سرد بشویید. و بعد از آن با کمی کره و روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس شکر را اضافه کرده و زرشکها را با ملایمت هم بزنید. توجه داشته باشید. که تفت دادن زرشک نباید طولانی شود؛ زیرا باعث میشود. زرشکها تلخ شوند. برای این که طعم شیرین و لطیفی به زرشکها بدهید، حتماً از شکر و زعفران استفاده کنید.
در رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان، یکی از رازهای خوشمزگی زرشک پلو، استفاده از زرشک تازه و باکیفیت است. که با دقت روی حرارت ملایم تفت داده میشود.
طرز تهیه مرغ مجلسی
برای تهیه مرغ مجلسی، ابتدا تکههای مرغ را با آب و نمک شستشو دهید. سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. تا نرم شود. بعد از نرم شدن پیاز، مرغها را به آن اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. بعد از سرخ شدن مرغ، زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. و چند دقیقه تفت دهید. تا ادویهها به مرغ نفوذ کنند. سپس رب گوجهفرنگی را به مرغ اضافه کنید. و تفت دهید، تا بوی خامی رب گرفته شود. بعد از آن، مقداری آب به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید. تا روی حرارت ملایم به خوبی پخته و نرم شود.
مرغ مجلسی باید در نهایت لطافت و طعمی متمایز باشد. یکی از ترفندهای مورد استفاده در رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود برای طعمدهی بهتر، اضافه کردن مقداری زعفران به مرغ در آخرین مراحل پخت است.
طرز سرو زرشک پلو مجلسی
برای سرو زرشک پلو با مرغ، ابتدا مقداری از برنج دمکشیده را با زعفران دمکرده مخلوط کنید. و سپس به شکل تزیینی روی پلو سفید بریزید. زرشک تفت داده شده، را نیز روی برنج قرار دهید. و مرغ را کنار آن سرو کنید. برای تزیین بیشتر، میتوانید. از خلال پسته و بادام هم استفاده کنید.
رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان برای سرو زرشک پلو با مرغ از روشهای تزیین خاصی استفاده میکند. که علاوه بر افزایش جذابیت بصری، طعم غذا را نیز بهبود میبخشد.
نکات کلیدی در تهیه زرشک پلو مجلسی به روش رستورانی
- استفاده از زعفران خالص: یکی از نکات مهم برای طعمدهی بهتر زرشک پلو، استفاده از زعفران باکیفیت و خالص است.
- کنترل حرارت: حتماً به زمان و حرارت پخت مرغ و زرشک دقت کنید. مرغ باید به حدی پخته شود. که طعم ادویهها را جذب کند. و زرشک نیز باید روی حرارت ملایم تفت داده شود. تا تلخ نشود.
- استفاده از کره: استفاده از کره برای تفت دادن زرشک و همچنین در مرحله دم کشیدن برنج، طعم خاصی به غذا میدهد. و باعث میشود. برنج نرم و لطیف شود.
سخن پایانی
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است. که با رعایت نکات ذکر شده، میتوان آن را به کیفیت رستورانهای حرفهای تهیه کرد. با توجه به این که تهیه این غذا به مهارت و دقت نیاز دارد، اگر تمایل دارید. این غذا را با کیفیت بالا و در محیطی آرام و دلنشین تجربه کنید، پیشنهاد میکنیم. سری به رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود و رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان بزنید. و از طعم بینظیر زرشک پلو مجلسی در کنار مرغ لذیذ و زعفرانی لذت ببرید.
این مطالب را از دست ندهید
انتخاب گوشت مناسب برای کباب چنجه
۱۰ روش مزه دار کردن جوجه کباب
چگونه با استفاده از مواد اولیه ساده، اکبر جوجه بی نظیر ب...
تفاوت اکبر جوجه با دیگر رستورانهای زنجیرهای در چیست؟
طرز تهیه اکبر جوجه با کره و رب انار به روش مازندرانی
شیشلیک چیست؟ و چگونه به غذای محبوب ایرانی تبدیل شد!
جوجه کباب در چهار فصل | چطور در هر فصل جوجه کباب متفاوت ب...
فرق دنده کباب با شیشلیک در چیست؟
ترفندهای سرآشپز + نکات طلایی برای بهتر کردن اکبر جوجه خانگی