طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه

اکبر جوجه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. که به ویژه در مناطق شمالی کشور طرفداران زیادی دارد. این غذا به خاطر طعم لذیذ و عطر خاصش، همیشه در منوی رستوران‌ها حضور دارد. اگر شما هم به دنبال طرز تهیه اکبر جوجه با شیر هستید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید، تا این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای اکبر جوجه با شیر

برای تهیه اکبر جوجه با شیر، به مواد اولیه‌ای نیاز دارید که شامل موارد زیر است:

  • ۱ کیلوگرم مرغ
  • ۱ لیوان شیر
  • ۲ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

مراحل تهیه اکبر جوجه

ابتدا مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و در ظرفی بزرگ قرار دهید. سپس پیازها را خرد کرده و روی مرغ بریزید. در این مرحله، شیر را به مخلوط اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. این کار باعث می‌شود مرغ طعم خاصی به خود بگیرد و نرم‌تر شود.

برای تنوع، می‌توانید از رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان الهام بگیرید. این رستوران به خاطر طرز تهیه خاص اکبر جوجه‌اش معروف است. و می‌تواند الگوی خوبی برای شما باشد.

مزه‌دار کردن مرغ

پس از اضافه کردن شیر و پیاز، نوبت به ادویه‌جات می‌رسد. زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود طعم ادویه‌ها به تمام تکه‌های مرغ برسد و طعم نهایی بسیار لذیذ شود.

استراحت دادن به مرغ

پس از مزه‌دار کردن، ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. این زمان باعث می‌شود تا مرغ به خوبی طعم‌دار شود. این روش همچنین یکی از رازهای موفقیت رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود است. که به مشتریان خود اکبر جوجه‌ای خوشمزه ارائه می‌دهد.

پختن اکبر جوجه با شیر

پس از استراحت دادن به مرغ، یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را در تابه ذوب کرده و تکه‌های مرغ را در آن قرار دهید. مرغ‌ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند. این مرحله کلیدی است؛ زیرا سرخ کردن به مرغ طعم و رنگ خوبی می‌بخشد.

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

سرو اکبر جوجه

پس از اینکه مرغ به خوبی سرخ شد، آن را در ظرفی مناسب سرو کنید. برای تزئین می‌توانید از خلال بادام و زعفران دم‌کرده استفاده کنید. همچنین سرو اکبر جوجه با برنج زعفرانی و سالاد شیرازی پیشنهاد می‌شود. در رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لاهیجان، این غذا با برنجی خوش‌عطر و طعمی دلچسب سرو می‌شود که به هیچ وجه نمی‌توان از آن گذشت.

نکات پایانی

توجه داشته باشید که پخت اکبر جوجه نیاز به صبر و حوصله دارد. طعم و عطر این غذا به کیفیت مواد اولیه و روش پخت بستگی دارد. همچنین می‌توانید با استفاده از روش‌های مختلف، تنوع بیشتری به این غذا ببخشید. با یادگیری این طرز تهیه می‌توانید به راحتی یک اکبر جوجه خوشمزه در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

اکبر جوجه یکی از آن غذاهایی است. که در کنار خانواده و دوستان می‌توان از آن لذت برد. با کمی تلاش و دقت در پخت، می‌توانید غذایی بی‌نظیر را تجربه کنید و به یاد رستوران‌های معروف مانند اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود و لاهیجان، میهمانان خود را شگفت‌زده کنید.

امیدواریم از تهیه و سرو اکبر جوجه با شیر لذت ببرید و لحظات خوشی را با خانواده و دوستانتان سپری کنید. این غذا علاوه بر طعم لذیذش، یادآور خاطرات شیرین و دلنشین شما خواهد بود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه کباب کوبیده به روش رستورانی
آیا کباب ترش فقط برای شمال است؟
آیا اکبر جوجه یک غذای رژیمی است؟
طعم اصیل و سنتی اکبر جوجه در گیلان
لیست رستوران های لاکچری برای مهمانی‌ های خانوادگی به همرا...
مرغ کره ای یا اکبر جوجه | اکبر جوجه بدون روغن
کدام مخلفات کباب را خوشمزه‌تر می‌کنند؟
رستوران اکبر جوجه برادران کلبادی در لنگرود
طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه
منوی رستوران اکبر جوجه

دیدگاهتان را بنویسید